АКЦІЯ STIKON SWEET HOME

З 19.05.21 по 17.06.21 пройшла акція STIKON SWEET HOME для мешканців будинків, збудованих будівельною компанією «Стікон».

За умовами акції необхідно було на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram або Facebook розмістити пост із фотографією свого будинку, написати коментар, за що учасники акції люблять свій будинок, вказати адресу або назву житлового комплексу, та поставити хештег #stikon_sweet_home.

Жителі будинків від «Стікон» з величезним задоволенням брали участь в акції, розміщуючи фотографії найрізноманітнішого характеру: знімки дітей, домашніх вихованців, заходи сонця та світанки з вікон своїх квартир, процеси ремонту, прибудинкову територію та знімки цілими сім'ями. Активний інтерес до акції виявили як мешканці вже збудованих будинків, так і учасники, які ще чекають своїх нових квадратних метрів.

Переможці акції вибиралися випадковим чином 18 червня у прямому ефірі на каналі Stikon у Youtube, за допомогою генератора випадкових чисел. Внаслідок розіграшу цінні призи виграли:

  • Стоянова Ганна отримала Apple iPhone 12 64GB;
  • Підгородинська Анастасія отримала Apple iPhone 12 64GB;
  • Юрченко Олександр отримав головний приз – Apple iPhone 12 Pro Max 128GB.

Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам акції!